Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_118318876 - CopyGeniet van en relax in uw tuin en laat het water geven over aan een sproeier. Geurts H. & Zn heeft voor ieder oppervlak de juiste sproeier: dompelpompen, nevelspuiten, sproeikarren, waterpompen … 

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment sproeiers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

gebruiksvriendelijk-7d3a0714

Dompelpompen

Een dompelpomp of klokpomp is een pomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld.

pop-up-uni-spray-sprinkler-849057

Nevelspuiten

Met een nevelspuit is het perfect mogelijk om iedere gewenst stukje grond vochtig te houden, maar kan eveneens gebruikt om gelijkmatig en vloeistof te verdelen over een oppervakte.

S-SG20-E001_g1

Rugspuiten

Met een rugspuit is het perfect mogelijk om iedere gewenst stukje grond en ieder hoekje vochtig te houden, maar kan eveneens gebruikt om gelijkmatig en vloeistof te verdelen over een oppervakte.

principale

Sproeikarren

Ideaal voor behandelingen met bestrijdingsmiddelen voor in tuinen boomgaarden, kwekerijen, kassen, groenten en voor ongediertebestrijding binnen.

industrie_wasserpumpen_WX_10_03_g

Waterpompen

De schoonwaterpompen van Honda zijn zeer geschikt voor het beregenen van uw tuin en uw gazon. Maar ook voor het besproeien van fruitbomen en groenten zijn deze waterpompen goed te gebruiken en dus goed in zetten in de lanndbouw en de tuinbouw.

Labels

sproeiers, sproeier, tuinsproeiers, solo sproeiers, sproeier tuin, beregening tuin, gazonsproeiers, sproeiers tuin, watersproeiers tuin, pop up sproeiers, sproeiers beregening, tuin besproeien, regeninstallatie tuin, beregening aanleggen, tuin sproeiers, tuin sproeier, popup sproeiers, sproeier kopen, sproeiers voor tuin, pop up sproeier, pulserende sproeier, automatische sproeier tuin, sproeiers kopen, water sproeier, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language