Over ons

Over ons

Machines Geurts in Spouwen sinds 1962

“Machines Geurts” is een van oorsprong familiaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van land- en tuinbouwmachines van diverse merken, waarvan dhr Jos Geurts de huidige zaakvoerder is geworden.
​​​​​​​
In 1962 opgericht door vader Herman Geurts als éénmanszaak en aanvankelijk enkel handelend in occasie landbouwmateriaal, groeide het bedrijf zeer snel uit tot een bloeiende n.v. waarin de opgroeiende kinderen snel hun weg vonden. Eind jaren zestig werd de firma verdeler van diverse merken landbouwtractoren en machines voor de regio Zuid-Limburg. Midden jaren zeventig kwam er een nieuwe afdeling bij: de tuinbouwmachines met enkele bekende topmerken. De firma kon zich van dan af op een veel groter cliënteel richten, men had nu namelijk een volledig gamma voor landbouwers, tuinbouwers, tuinaanleggers, openbare besturen, hobbyisten en particulieren.

Opvolging & service-na-verkoop gegarandeerd

Vanaf de jaren 90 werd er zelfs aan de kleinste klanten gedacht. Met een aantrekkelijk assortiment van go-carts en trampolines kon men vanaf nu iedere generatie bekoren. Sinds 2009 doen ook knikladers hun intrede die voor zowel de paardenliefhebbers als voor diverse industriële toepassingen zeer geschikt zijn.
​​​​​​​
Van de zes kinderen Geurts zijn er in totaal vier binnen het bedrijf werkzaam. Jos Geurts en Sabine Smets staan aan het hoofd van een modern bedrijf samen met hun zoon Stef, dochter Ine en een vijftiental gemotiveerde medewerkers die service en klantvriendelijkheid als hoofddoel hebben. “Deze regio, het mooie Haspengouw, biedt onze firma goede doorgroeimogelijkheden. Het agrarische karakter van deze streek, met de vele moderne land- en tuinbouwbedrijven, die elk op hun domein nood hebben aan degelijk advies en technische bijstand, is voor Machines Geurts een waarborg voor de toekomst.”

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Wij kiezen altijd voor kwaliteitsmerken met een correcte service na-verkoop

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.