Mest- en zoutstrooiers

Meststrooiers | Zoutstrooiers

Mest- en zoutstrooiers

Een meststrooier of mestverspreider wordt gebruikt om stalmest, compost of voederresten over het bouw- of grasland te verspreiden. De meststrooier wordt door een trekker voortgetrokken. De schoepenas aan de achterkant en de bodem van de meststrooier worden aangedreven via de aftakas van de trekker. De bodem van de wagen wordt naar achteren geduwd. Daardoor wordt de inhoud van de meststrooier tegen de schoepenas aangedrukt. Doordat deze zeer hard ronddraait wordt de mest over het land verspreid. Geurts H. & Zn biedt u het assortiment mest-en zoutstrooiers op maat van uw bouw-of grasland. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd topmerken in onze winkel, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

meststrooier, meststrooier gazon, meststrooiers, vaste mestopslag, meststrooier te koop, Lanaken, Riemst, Bilzen, Limburg, Tongeren

Ontdek meer 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Wij kiezen altijd voor kwaliteitsmerken met een correcte service na-verkoop

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.