Houtklievers

Houtklievers

Houtklievers

Een houtkliever of ook wel houtklover genoemd is een machine om houten blokken of stammen in stukken te splitsen. Er bestaan houtklievers om enorme stammen te klieven maar u kunt ook een houtkliever op de kop tikken om kleine stammen te klieven. Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment houtklievers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

houtkliever, kliefmachine, houtklievers, houtklover, hout klieven, kliefmachine te koop, houtkliever te koop, kloofmachine, houtklover maken, houtklover te koop, kloofmachine huren, houtkliever huren, houthakselaar te koop, houtklovers, kloofmachine kopen, kloofmachine te koop, houtkliever zelf maken, houtkloofmachine, houtkliever tweedehands, houtkliever te huur, kliefmachine te huur, houtkloofmachine te koop, houtkliefmachine te koop, kliefmachines te koop, houtklievers tweedehands, houtklievers te koop, houtsplijter te koop, tweedehands houtklievers, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Ontdek meer 

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Wij kiezen altijd voor kwaliteitsmerken met een correcte service na-verkoop

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.