Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

thumb_tuinaanlegAls antwoord op de groeiende behoefte in de land-en tuinbouw om krachtenverslindende handenarbeid te vervangen door licht machinewerk kwamen de knikladers – verrijkers.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment knikladers – verrijkers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde 2 topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Avant

AVANT is een gamma van knikladers van Finse makelij, die ook in de Benelux zeer populair zijn. Deze AVANT machines zijn verkrijgbaar in 6 modellijnen en met meer dan 150 toebehoren.

Hierdoor zijn ze geschikt voor zeer uiteenlopende werkzaamheden, zowel voor privégebruik en doe-het-zelvers als voor professionelen.

Weidemann

Het internationaal toonaangevende merk Weidemann staat voor 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en serieproductie van compacte Hoftracs, wielladers en telescoopladers.

Dankzij de continue doorontwikkeling, in nauwe samenwerking met klanten uit de landbouw, gemeentes, industrie en paardrij- en drafsport, bereikte Weidemann de positie van wereldmarktleider.

banner-occasiekrant

Labels

kniklader, weidemann, graafmachine huren, wiellader, graafmachines, giant kniklader, knikladers, kniklader te koop, wiellader te koop, avant kniklader, heusdens schaffer, graafmachines te koop, schaffer te koop, wielladers, schaffer kniklader, schaffer heusdens, knikmops te koop, wiellader tweedehands, giant kniklader tweedehands, schranklader te koop, tweedehands kniklader, giant wiellader, kniklader huren, weidemann tweedehands, kniklader giant, kniklader avant, knikladers tweedehands, shaffer heusdens, avant kniklader tweedehands, mini shovel, shaffer kniklader, kniklader te koop tweedehands, Limburg, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language