Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_99143285 - CopyOm uw tuinafval te composteren kan u best ook gebruik maken van een hakselaar om de takken en ander snoeiafval te bewerken.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment hakselaars op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties.

U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

ELIET

Eliet heeft een gamma van krachtige versnipperaars en/of hakselaars. Deze zijn uitgerust met het gepatenteerde eliet hakbijlprincipe. Hierdoor snijdt men het hout in de vezelrichting door. De messen van Eliet hakken als kleine bijltjes op het groenafval in. Dit levert biotech snippers op die uitzonderlijk snel in compost word omgezet. Eliet machines kunnen zowat alle organische materialen aan, zoals hout, groen, tuinafval en bladrijk afval.

VIKING

VIKING tuinhakselaars – efficiënte helpers bij het opruimen in de tuin

De ideale tuinhelpers voor het reduceren van het volume aan organisch materiaal, voor de productie van mulchmateriaal en voor de voorbereiding van waardevolle stoffen voor het composteren.

Labels

hakselaar, hakselaar huren, kettingzagen, hakselaar kopen, houthakselaar, hakselaars, houtversnipperaar, hakselaar te koop, eliet hakselaar, hakselen, verhakselaar, verhuur hakselaar, viking hakselaar, houthakselaar huren, houthakselaar te koop, hakselaar eliet, hakselaar viking, hakselaar huren, houthakselaar tweedehands, houthakselaars, houtversnipperaar huren, verhakselaar huren, huren hakselaar, hout hakselen, huur hakselaar, tweedehands hakselaar, hakselaar tweedehands, Limburg, Tongeren, Lanaken, Riemst, Bilzen

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language