Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_1353790 - CopyIn de herfst vallen jaarlijks de bladeren. In uw tuin wordt plotsklaps een rood, geel en groen tapijt gelegd. Wenst u uw oprit, parking of gazon bladvrij te houden?

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment bladblazers en bladzuigers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze professionele service en advies op maat.

ELIET

Licht en zeer wendbaar is de ELIET BL 360 windcycloon met regelbare luchtstroomrichting. De ELIET BL 450 is een absolute topper met ongeëvenaard blaasvermogen in zijn klasse en een perfecte controle over de zeer krachtige luchtstroom. Een luxe uitgevoerde kilometervreter met ongeëvenaard comfort is de zelfrijdende ELIET BL 450 met hydrostatische wielaandrijving. De schuingeplaatse en goed geisoleerde turbine is geluidsarm en blaast de bladeren met uitzonderlijke kracht, ook langs obstakels, altijd naar voren.

FLYMO

De Flymo GardenVac 2500 is een 3-in-1 tuinruimer: bladblazer, bladzuiger, straalzuiger (zuigt met onderstroom, voor vochtig tuinafval en versnipperaar in één. Door het “Clean Van” systeem raakt de GardenVac nooit verstopt en kunt u hem (uniek) zelfs gebruiken voor het opzuigen van papier, blikjes en ander swerfvuil. De Flymo GardenVac 2500 bladblazer is met neuswiel en zonder neuswiel verkrijgbaar.

HONDA

Bladeren en snoeiafval zijn snel en gemakkelijk te verwijderen met de 4-takt bladblazer van Honda. De bediening is eenvoudig en dankzij de ergonomisch gevormde bedieningselementen en optimaal uitgebalanceerde handgreep absoluut veilig. Extra voordeel is het lage trillingsniveau waardoor de armen worden ontlast.

De revolutionaire micro 4-takt motor is opmerkelijk, klein, krachtig en stil en onder elke hoek (360 graden) te gebruiken.

CRAMER

De universele (blad)zuiger van Cramer wordt gekenmerkt door een zeer hoge zuigkracht. De machines zijn geschikt voor zowel het klassieke gebruik in de herfst om bladeren te verzamelen, maar ook voor alle andere schoonmaakwerkzaamheden. De machines worden standaard uitgerust met een droge vangzak, die bij droog weer geschikt is voor blad- en afvalverzameling.

STIHL

Bladblazers van STIHL laten niet alleen bij openbare massabijeenkomsten een schone indruk achter. Ook waar grote percelen moeten worden bevrijd van blad of gemaaid gras leveren zij grootse prestaties. Evenals de STIHL zuighakselaars, die gras en bladeren opzuigen en het materiaal fijn hakselen.

Labels

bladblazer, bladzuigers, stihl bladblazer, bladblazer stihl, bladblazers, stihl bladzuiger, bladruimer, bladzuiger benzine, benzine bladblazer, bladzuiger stihl, bladruimers, bladblazer te koop, skil bladblazer, elektrische bladzuiger, bladblazers stihl, bladzuiger kopen, bladblazer kopen, benzine bladzuiger, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language