Vanaf juni zijn wij ook op maandag gesloten

Als familiebedrijf (sinds 1962) bieden wij al meer dan 50 jaar kwaliteit en service aan onze klanten in Limburg. Om deze service te kunnen blijven garanderen zijn wij wegens Corona-maatregelingen helaas genoodzaakt vanaf juni 2020 steeds op maandag gesloten te blijven. Wij houden u graag op de hoogte.

Ontdek de STIHL acties (tot eind juni)


De STIHL acties zorgen ervoor dat uw tuin straalt. Ze maken u het werk licht en makkelijk. Het moeilijkste dat u moet doen, is een keuze maken. Er zijn namelijk STIHL promoties op een heleboel machines, van kettingzagen over heggenscharen tot grasmaaiers. Vraag ernaar in de winkel.
STIHL Cashback actie tot €100,-


Bij aankoop van een 2de accu bovenop de aankoop van een complete set (accumachine inclusief accu en lader) kan u genieten van de cashback actie van €50 of €100.

Deze actie is geldig op machines uit het AK systeem en AP systeem. Deze actie is niet van toepassing op de RMA 448 PC set. Maximum 4 cashbackacties per persoon.


Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Wij kiezen altijd voor kwaliteitsmerken met een correcte service na-verkoop

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.