Corona update: Wij sluiten onze deuren met onmiddellijke ingang na de beslissing van de overheid 17/03


Beste Klant,  

Gezien de beslissing van de overheid dinsdagavond 17/03 hebben wij beslist om met onmiddellijke ingang ons bedrijf te sluiten.
 
De afgelopen dagen hebben wij gezien dat we ons personeel en u als klant niet genoeg kunnen beschermen door de overrompeling aan mensen. Wij zitten zelf met de handen in het haar. Want dit is een regelrechte ramp! Voor u als gewaardeerde klant maar ook voor ons.
 
Deze maatregelen komen niet voor niets, laat ons hopen dat we niet getroffen worden maar we moeten er samen alles aan doen het virus zo min mogelijk zijn weg te laten vinden. En hopen dat we snel terug de draad kunnen opnemen en onze deuren opendoen.
 
We blijven verder werken om uw machines zo snel als mogelijk in orde te krijgen. Zodat als we terug open gaan we u allen op een vlotte manier kunnen helpen.

Wij bekijken hoe we de mensen die hun machine klaar is toch nog kunnen helpen. Alleen hebben we niet meteen woensdag 18/03 een antwoord.

We hopen op u begrip, en houden u verder zo snel mogelijk op de hoogte.

Alvast bedankt,
Zorg voor elkaar, bescherm u zelf en uw naasten.
& hopelijk tot snel!
 

Met vriendelijke groeten
Jos Geurts
Zaakvoerder
 

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Wij kiezen altijd voor kwaliteitsmerken met een correcte service na-verkoop

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.