Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

kidsVanaf de jaren 90 wordt er zelfs aan de kleinste klanten gedacht. Met een aantrekkelijk assortiment van go-carts en trampolines kunnen we nu iedere generatie bekoren.

Geurts H. & Zn biedt een assortiment voor de kleintjes op maat van uw budget en uw kids. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze professionele service en advies op maat.

jeep_wrangler_bf3

Go-Carts

Wist u dat er zoveel verschillende skelters zijn? Voor iedereen is er een speciale skelter ontwikkeld. Welke skelter voldoet aan uw wensen?

kindergereedschap

Kindergereedschap

A.d.h.v. het juiste kindergereedschap leren uw kids spelenderwijs een handje toesteken of wordt hun ondernemingszin alvast gestimuleerd. Benieuwd naar de resultaten?

kinderspeelgoed

Kinderspeelgoed

Kies speelgoed dat aansluit bij de interesse en de mogelijkheden van het kind. Kijk zeker naar wat het leuk vindt, maar hou ook rekening met welk speelgoed past bij zijn leeftijd en zijn ontwikkeling.

minitraktor

Miniatuur-Traktors

Voor de echte liefhebbers en kids zijn er nog de miniatuur-traktors, voor jong tot oud. Zowat ieder zelfrespecterend landbouwmachinemerk beschikt wel over de nodige miniatuurmodellen van hun succesvolle landbouwmachines.

trampoline

Trampoline

Lekker buiten spelen! Wat heb je daarvoor nodig? Natuurlijk: leuk en uitdagend buitenspeelgoed! Zoals een trampoline om je lekker op uit te leven.

kleintjes

Voor de allerkleinste

Voor de allerkleinste hebben we vooral zelftrappers of loopfietsen in ons assortiment. Deze sterke loopfietsen hebben een mooi design speciaal voor alle stoere jongens & meiden.

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language