Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

geurts“Machines Geurts” is een van oorsprong familiaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van land- en tuinbouwmachines van diverse merken, waarvan dhr Jos Geurts de huidige zaakvoerder is geworden.

In 1962 opgericht door vader Herman Geurts als éénmanszaak en aanvankelijk enkel handelend in occasie landbouwmateriaal, groeide het bedrijf zeer snel uit tot een bloeiende n.v. waarin de opgroeiende kinderen snel hun weg vonden. Eind jaren zestig werd de firma verdeler van diverse merken landbouwtractoren en machines voor de regio Zuid-Limburg. Midden jaren zeventig kwam er een nieuwe afdeling bij: de tuinbouwmachines met enkele bekende topmerken. De firma kon zich van dan af op een veel groter cliënteel richten, men had nu namelijk een volledig gamma voor landbouwers, tuinbouwers, tuinaanleggers, openbare besturen, hobbyisten en particulieren.

berg-ferrari-fxx-exclusive-go-kart-zijdelingsVanaf de jaren 90 werd er zelfs aan de kleinste klanten gedacht. Met een aantrekkelijk assortiment van go-carts en trampolines kon men vanaf nu iedere generatie bekoren. Sinds 2009 doen ook knikladers hun intrede die voor zowel de paardenliefhebbers als voor diverse industriële toepassingen zeer geschikt zijn.

Van de zes kinderen Geurts zijn er in totaal vier binnen het bedrijf werkzaam. Jos Geurts en Sabine Smets staan aan het hoofd van een modern bedrijf samen met hun zoon Stef, dochter Ine en een vijftiental gemotiveerde medewerkers die service en klantvriendelijkheid als hoofddoel hebben. “Deze regio, het mooie Haspengouw, biedt onze firma goede doorgroeimogelijkheden. Het agrarische karakter van deze streek, met de vele moderne land- en tuinbouwbedrijven, die elk op hun domein nood hebben aan degelijk advies en technische bijstand, is voor Machines Geurts een waarborg voor de toekomst.”

atmosphere_kubotatp4“Ons gamma machines is zeer uitgebreid. Men kan hier terecht voor zowel een gewone grasschaar als een tractor van 370 pk. Tijdens de landbouwdagen van begin juli op het domein van het kasteel Alden-Biesen demonstreren we steeds tal van machines met de minitractoren als absolute blikvangers. Minitractoren spreken tot de verbeelding, kunnen ongelooflijk veel taken aan en passen toch in vrijwel ieders budget.”

Ons gamma machines is zeer uitgebreid.
Men kan hier terecht voor zowel een gewone grasschaar als een tractor van 370 pk.

Stihl_kettingzaag news_Miimo-Location_0186_preview landini-rex-75v-speed-four-04

Neem alvast een virtueel kijkje via Google Streetview

Geurts H & Zn op Google Streetview

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language