Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

rauchEen zoustrooier voor uw traktor is een investering op zowel korte als lange termijn. Buiten eigen gebruik kan dit ook interessant zijn voor werken in opdracht.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment zoutstrooiers op maat van uw budget en uw traktor. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken Bogballe, Gaspardo, Rauch en Vicon, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Bogballe

BOGBALLE is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van kunstmeststrooiers. 365 dagen per jaar werken we aan de ontwikkeling van techniek voor het verspreiden van minerale meststoffen – een techniek die door generaties een passie is geweest.

Gaspardo

Naast de de traditionele zaaimachines voor maïs en granen, biedt Gaspardo ook een variatie aan kwalitatieve zoutstrooiers.

Rauch

Wereldwijd vertrouwen landbouwers en loonbedrijven op de kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur van de RAUCH-producten. De investering in de nieuwe poedercoatinginstallatie verbetert nogmaals de corrosiebescherming en zorgt ervoor dat alle RAUCH-machines vele jaren meegaan.

Vicon

Om de ontwikkelingen van Vicon kunstmeststrooiers in de toekomst te versterken, heeft Kverneland Group Nieuw-Vennep een nieuw testcentrum geopend.

Het ultramoderne testcentrum is op het terrein van de CropCare fabriek in Nieuw-Vennep gebouwd, kort naast de CropCare Research en Development afdeling. Hierdoor is er een nauwe samenwerking tussen de ontwerpers en strooier testers.

Labels

zoutstrooier, strooiwagen, zout strooien, zoutstrooiers, strooiwagen gazon, zoutstrooier te koop, strooiwagentje, zoutstrooiers te koop, getrokken zoutstrooier, rauch zoutstrooier, zoutstrooier gebruikt, gebruikte zoutstrooier, zout strooier, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language