Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

voerbakkenVoeding en dus ook de voerbakken of voederbakken zijn een belangrijk onderdeel bij het managen van de veestapel. De moderne voederbakken en uitkuilers zijn beslist de moeite om te bestuderen.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment voerbakken op maat van uw veestapel en uw budget. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

MULLOS-TRIOLIET

Trioliet is een toonaangevende producent van machines en systemen voor het voeren van vee. Het Nederlandse familiebedrijf heeft al meer dan zestig jaar ervaring in (kuil)voertechniek. Innovatie en maatwerk zijn daarbij belangrijke speerpunten. Niet voor niets gaat ruim 80% van de machines naar meer dan 40 landen wereldwijd.

VDW

VDW Constructie is meer dan 35 jaar actief in de constructie van Landbouwmachines, hoofdzakelijk voeder- en mengmachines. VDW is een naam die gekend staat als “betaalbare kwaliteit op maat van de klant”. VDW heeft nu de meeste ervaring in voederbakken, mengbakken en mengwagens in België.

banner-occasiekrant

Labels

voerbak, voederbak, voederbak kippen, drinkbak kippen, dieren toebehoren, poezen kopen, voederbakjes voor vogels, hondenbakken, automatische voederbak, voerbak kat, dieren online, voerbak paarden, voerbak kippen, dieren gratis, automatische voerbak, Limburg, Tongeren, Riemst, Bilzen

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language