Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_115275094 - CopyWel of geen groene vingers? Bent u op zoek naar een bepaald tuingereedschap voor een klus in de tuin? Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers en geniet meer in en van uw tuin.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment tuinbouwmachines en tuingereedschap op maat van uw noden, uw tuin en uw budget. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

shutterstock_1353790 - Copy

Bladzuigers-en blazers

In de herfst vallen jaarlijks de bladeren. In uw tuin wordt plotsklaps een rood, geel en groen tapijt gelegd. Wenst u uw oprit, parking of gazon bladvrij te houden?

shutterstock_90361234 - Copy

Bos-en Kantenmaaiers

U heeft het gras gemaaid? Dan is het tijd voor de afwerking rond de bomen, struiken, omheiningen, …

shutterstock_148840478 - Copy

Buxus-en Haagscharen

U heeft uw domein of huistuin gedecoreerd met verschillende heggen en buxussen. Dit dient op regelmatige basis gesnoeid te worden om zijn optimale vormen en tuinarchitectuur te behouden.

shutterstock_138399152 - Copy

Frezen

Een frees wordt gebruikt voor het bewerken van de grond. In tegenstelling tot ploegen vindt er geen kerende grondbewerking plaats, maar wordt de grond door elkaar geroerd.

shutterstock_111904025 - Copy

Grasmaaiers

Net zoals iedere Belg geboren is met een baksteen in zijne maag, heeft ieder huisje zijn tuintje en zijn gazon dat wekelijks gemaaid moet worden. Gun uzelf de juiste grasmaaier voor uw wekelijkse taak en laat u adviseren door één van onze medewerkers.

shutterstock_99143285 - Copy

Hakselaars

Om uw tuinafval te composteren kan u best ook gebruik maken van een hakselaar om de takken en ander snoeiafval te bewerken.

shutterstock_60687730 - Copy

Hogedrukreinigers – Allesreinigers

In 1950 vond Alfred Kärcher de hogedrukreiniger uit. Het prestatievermogen van een hogedrukreiniger is gerelateerd aan het debiet en de druk. Door de waterdruk worden vuiltjes losgemaakt en het debiet zorgt voor het wegspoelen.

shutterstock_138384170 - Copy

Houtklievers

Een houtkliever of ook wel houtklover genoemd is een machine om houten blokken of stammen in stukken te splitsen. Er bestaan houtklievers om enorme stammen te klieven maar u kunt ook een houtkliever op de kop tikken om kleine stammen te klieven.

shutterstock_103933751 (1) - Copy

Keerborstels

Reinig snel en gemakkelijk opritten, parkeerplaatsen, gangen van stalcomplexen, bedrijfsruimten en dergelijke. Samengevat plaatsen waar het vegen van de vloeren tot de dagelijkse schoonmaakroutine behoort. Door het machinaal vegen met additionele keerborstels is er bovendien minder stof dat wordt opgeworpen, zeker bij gebruik van de grotere veegzuigmachines.

20_1002_stihl_ms271_9477_rk - Copy

Kettingzagen

Optimaal genieten van uw tuinontwerp maakt een kettingzaag onmisbaar bij het onderhouden van uw bomen en grotere sierstruiken.

shutterstock_126466463 - Copy

Klein materiaal

Motiveer u zelf met goed tuingereedschap om in uw tuin te werken. Het zit hem vaak in de kwaliteit van uw gereedschap of een klus in de tuin wel of niet op een aangename manier gebeurt. Spring eerst eens binnen in onze toonzaal en laat u adviseren door onze medewerkers. Zij hebben al alles gehoord en hebben daarom zo goed als altijd een pasklare oplossing.

thumb_tuinaanleg

Knikladers – Verrijkers

Als antwoord op de groeiende behoefte in de land-en tuinbouw om krachtenverslindende handenarbeid te vervangen door licht machinewerk kwamen de knikladers – verrijkers.

shutterstock_138108191 - Copy

Kruiwagens

Iedereen kan een goede kruiwagen gebruiken … toch zeker in de tuin. Kruiwagens werden reeds in de Middeleeuwen gebruikt om zware voorwerpen te verplaatsen. Deze kruiwagen werd van hout gemaakt. Een voorbeeld van een kruiwagen die in 1260 gebruikt werd is de lattenkruiwagen.

shutterstock_140536009 - Copy

Mest-en Zoutstrooiers

Een meststrooier of mestverspreider wordt gebruikt om stalmest, compost of voederresten over het bouw- of grasland te verspreiden.

15984

Mini-Traktoren

Bent u op zoek naar een mini-traktor voor het onderhoud van uw paardenstalling, uw bedrijfsterrein of uw domein rond het huis, dan bent u bij Geurts H. & Zn op het juiste (web)adres.

3p_gaznm

Mini-Traktor Benodigheden

Wenst u de mogelijkheden van uw mini-traktor uit te breiden met nieuwe , handige toepassingen?

news_Miimo-Location_0186_preview

Robotmaaier

Wenst u (wekelijks) geen kostbare tijd meer te verliezen of wilt u juist meer vrije tijd, dan laat uw gras maaien door een robotmaaier en u heeft weer uw handen vrij.

shutterstock_118318876 - Copy

Sproeiers

Geniet van en relax in uw tuin en laat het water geven over aan een sproeier. Geurts H. & Zn heeft voor ieder oppervlak de juiste sproeier: dompelpompen, nevelspuiten, sproeikarren, waterpompen …

industrie_strom_handy_eu20i_01_mod

Stroomgroepen

Extra of draagbare stroom nodig voor in de tuin, een job op de werf of op vakantie met de caravan?

CARVER-I001_r_rdax_90

Veiligheidskleding

Bij de STIHL veiligheidskleding wordt zeer veel waarde gehecht aan een hoog draagcomfort. Gedetailleerde vragen met betrekking tot het thema veiligheidsuitrusting worden graag door uw vakhandelaar beantwoord.

shutterstock_98610125 - Copy

Verticuteermachines

Door uw gazon te verticuteren, verwijdert u met messen of tanden de bovenste laag van het gazon. Hierdoor wordt de grondoppervlakte losgewerkt, waardoor u de breedgroeiende wortels kan doorsnijden zodat de viltlaag uit elkaar valt en het mos verwijderd wordt.

shutterstock_136893485 - Copy

Zitmaaiers

Steeds meer mensen verkiezen een zitmaaier boven een grasmaaier voor het onderhoud van het gazon op bedrijfsterreinen, parken of rond het huis.

shutterstock_140283598 - Copy

Zitmaaier Toebehoren

Wanneer u dan een zitmaaier heeft, wilt u ook het maximale hieruit halen en gaan voor optimaal comfort bij het onderhouden van uw gazon of domein. Spring eens binnen bi Geurts H. & Zn in Spouwen en ontdek de de extra mogelijkheden dankzij toebehoren voor uw zitmaaier.

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language