Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

tractor-toebehorenOntdek de extra toepassingen voor uw tractor aangaande grondbewerking, transport, weide-onderhoud,… met de frontgewichten, frontladers en frontliften.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment toebehoren en hulpstukken op maat van uw noden en uw traktor. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

frontgewicht

Frontgewichten

Een bewerking waarbij akkerbouwers veel brandstof per hectare gebruiken is ploegen. Uit eerdere testen bleek al dat het verhogen van de last op de vooras en het tegelijk verlagen van de bandendruk voor tijdens het ploegen een positief effect heeft op het brandstofverbruik.

frontlader

Frontlader

De frontlader of voorlader is een extra gedeelte dat aan de voorzijde van een tractor bevestigd wordt met als doel zaken op te scheppen en te verplaatsen.

Voorbouw_Zuidberg_fronthef_John_Deere

Frontlift

De frontlift of fronthef is een extra gedeelte dat aan de voorzijde van een tractor bevestigd wordt met als doel zaken op te liften en te verplaatsen.

banner-occasiekrant

 

Labels

tractoren, tractor te koop, mini tractor, tweedehands tractoren, tractoren te koop, minitractor te koop, tweedehands tractor, occasie tractoren, tracktor, tractor tweedehands, tractoren tweedehands, tractor kopen, mini tractoren, mini tractoren te koop, oude tractoren te koop, compact tractor, te koop tractor, traktor.be, traktor te koop, www.traktor.be, tractoren te koop belgie, tweedehands tractoren belgie, tweedehands tractoren te koop, traktor machinery, traktor spelletjes, tweedehands trekkers, tweedehands mini tractor, Limburg, Vlaanderen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language