Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

MF7600 en MF2100Een tractor (Latijns voor trekker) is een voertuig dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, maar nu ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. Het woord tractor is een algemene omschrijving voor een voertuig dat iets dat geen eigen aandrijving heeft, kan trekken, duwen of slepen.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment traktoren op maat van uw noden en uw budget. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Kubota

Kubota, gespecialiseerd in Bouwmachines (minigravers, wielladers en rupsdumpers), Land- en tuinbouwmachines en Dieselmotoren.

Landini

Landini’s zonen voerden de business op met het bouwen van hun eerste tractor in 1925 met behulp van een hete-lamp dieselmotor. Hun tractoren werden¬† wereldwijd erg populair en Landini was de toonaangevende Italiaanse fabrikant voorafgaand aan de 2e Wereldoorlog.

Massey Ferguson

Massey Ferguson is een van de grootste bouwers van landbouwmachines – en dan in het bijzonder tractoren. Het bedrijf heeft 37 eigen fabrieken in negen landen.

Massey Ferguson heeft tractoren, oogstmachines in allerlei combinaties, machines voor gemeentelijk werk, en voor werk in tuinen en parken.

banner-occasiekrant

 

Labels

tractoren, tractor te koop, mini tractor, tweedehands tractoren, tractoren te koop, minitractor te koop, tweedehands tractor, occasie tractoren, tracktor, tractor tweedehands, tractoren tweedehands, tractor kopen, mini tractoren, mini tractoren te koop, oude tractoren te koop, compact tractor, te koop tractor, traktor.be, traktor te koop, www.traktor.be, tractoren te koop belgie, tweedehands tractoren belgie, tweedehands tractoren te koop, traktor machinery, traktor spelletjes, tweedehands trekkers, tweedehands mini tractor, Limburg, Vlaanderen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language