Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

sproeierDe sproeier achter de traktor is een vast gegeven bij het kweken van gewassen. Om enigszins een positieve invloed te hebben op een vruchtbare oogst, is het besproeien van de gewassen vaak de oplossing bij uitstek.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment sproeiers op maat van uw akkers en uw traktor. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van het topmerk Krukowiak, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Krukowiak

Vanaf het allereerste begin, zijn de producten van Krukowiak bepaald door twee kenmerken: hoge kwaliteit en innovatie en dat is niet alleen gewaardeerd door de boeren, maar ook door erkende instellingen, hetgeen tot uiting komt door tal van onderscheidingen, niet alleen in Polen, maar ook in het buitenland.

banner-occasiekrant

Labels

sproeier, sproeiers, tuinsproeiers, tuinslang kopen, sproeier tuin, watersproeiers tuin, sproeiers tuin, pop up sproeiers, sproeier carburateur, sproeiers carburateur, sproeiers beregening, dan sproeiers, sproeier afstellen, naan sproeier, popup sproeiers, tuin sproeiers, pop up sproeier, tuin sproeier, sproeier vervangen, sproeier kopen, sproeiers voor tuin, sproeiers kopen, tuinslang sproeier, Limburg, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language