Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

1084674877511d172b8d47eVooral in strenge winters als er veel sneeuw moet worden geschept en geruimd, zijn de sneeuwschuiven een handige hulp. Daarbij kunnen ze door het jaar ook nog eens ingezet worden voor andere taken.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment sneeuwschuiven en grondschuiven op maat van uw noden en uw traktor. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Bonatti

Deze modellen zijn uitgerust met: Voor montage in de front 3-punts hefinrichting. Met hydraulische verstelling naar links of rechts.

Hydrac

Mede door de ruime 40 jaar ervaring van Hydrac loopt deze fabrikant vooruit op ontwikkelingen en technieken. Met name de winterproducten zijn hierin een uitblinker.

Tuchel

Deze machines kunt u gedurende het hele jaar gebruiken als veegmachine of vuil ruim machine en in de winter ook als sneeuwschuiver (veegmachine).

banner-occasiekrant

Labels

sneeuwschuiver, sneeuwruimer te koop, sneeuwruimers te koop, sneeuwruimer spelletjes, sneeuwschuiver gamma, sneeuwschuivers, sneeuwschuiver heftruck, sneeuwruimer kopen, sneeuwschuiver te koop, sneeuwschuiver zitmaaier, elektrische sneeuwschuiver, sneeuwschuivers te koop, sneeuwschuiver voor heftruck, sneeuwschuiver kopen, sneeuwschuiver aanbieding, sneeuwschuiver karwei, heftruck sneeuwschuiver, sneeuwschuiver huren, sneeuwschuiver quad, sneeuwschuiver voor zitmaaier, sneeuwschuiver spel, sneeuwschuiver maken, sneeuwschuiver voor quad, sneeuw schuiver, aluminium sneeuwschuiver, sneeuwschuiver metaal, Limburg, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language