Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

S-SG20-E001_g1Met een rugspuit is het perfect mogelijk om iedere gewenst stukje grond en ieder hoekje vochtig te houden, maar kan eveneens gebruikt om gelijkmatig en vloeistof te verdelen over een oppervakte.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment rugspuiten op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze professionele service en advies op maat.

BIRCHMEIER

Rugsproeier voor grootschalige toepasingen door professionele gebruikers. Ongeëvenaarde kwaliteit! De manuele sproeiapparaten zijn ideaal voor het onderhoud van kleine en middelgrote teeltoppervlakken. Het grote voordeel van deze stevige apparaten is dat ze heel precies werken en uiterst flexibel inzetbaar zijn door hun manuele bediening.

KRUKOWIAK

Vanaf het begin, is ons product bepaald door twee kenmerken: hoge kwaliteit en innovatie, die is gewaardeerd niet alleen boeren , maar ook erkende instelling , zoals blijkt uit de talrijke onderscheidingen oogstte in binnen-en buitenland. Het handhaven van hoge kwaliteit en productinnovatie is mede mogelijk gemaakt door voortdurende samenwerking met wetenschappelijke instituten en het gebruik in de productie van onderdelen de beste fabrikanten.

MM

Alle sproeiers zijn gemaakt van lichtgewicht chemisch resistente materialen, speciaal ontworpen voor tuinders en kwekers. Kies tussen 5 liter rugzak en 18 liter kruiwagen sproeiers. Gebouwd en ontworpen voor de hoogste graad van efficiëntie, is MM Sprayers de absolute wereldleiders op vlak van sproeiers.

STIHL

Als landbouwer, fruitboer of wijnboer heeft u het weer weliswaar niet in de hand, maar wel de aanbouw en het onderhoud van uw groentevelden, fruitbomen of wijnstokken. En dit vergt wel wat van mens en apparaat. Daarom zijn onze Stihl – nevelspuiten geschikt voor veeleisend professioneel gebruik.

UNI

De UNI-Spray ™ accepteert alle Rain Bird sproeiers, met inbegrip van MPR, VAN en U-serie, waardoor het een uitstekende keuze is voor het besproeien van standaard en onregelmatig gevormde gras-en struikgewassen.

Labels

sproeiers, sproeier, tuinsproeiers, solo sproeiers, sproeier tuin, beregening tuin, gazonsproeiers, sproeiers tuin, watersproeiers tuin, pop up sproeiers, sproeiers beregening, tuin besproeien, regeninstallatie tuin, beregening aanleggen, tuin sproeiers, tuin sproeier, popup sproeiers, sproeier kopen, sproeiers voor tuin, pop up sproeier, pulserende sproeier, automatische sproeier tuin, sproeiers kopen, water sproeier, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language