Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

news_Miimo-Location_0186_previewWenst u (wekelijks) geen kostbare tijd meer te verliezen of wilt u juist meer vrije tijd, dan laat uw gras maaien door een robotmaaier en u heeft weer uw handen vrij.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment robotmaaiers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

HONDA MIIMO

Uw nieuw familielid dat voor u het gras maait – Hij zal snel uw hart veroveren: Hij is ijverig, werkt grondig en stil, bovendien ziet hij er ook nog goed uit. Zijn naam is Honda Miimo en hij verzorgt graag vanaf nu uw gazon. Helemaal zoals u het wenst!

Honda Miimo is een robot maaier van de laatste generatie. Hij biedt u de perfectie van een Honda grasmaaier wat betreft maaiprestaties, maar werkt volledig onafhankelijk. Eenmaal geïnstalleerd, zorgt hij ervoor dat alle oppervlakken van uw tuin gemaaid worden. En dit enkel en alleen wanneer u het wenst en daar waar u het nodig acht. Bovendien is hij zo discreet dat u hem amper opmerkt. Dankzij zijn kwaliteiten zal hij snel uw hart winnen!

ROBOMOW

Robomow is STERKER*. Met sterke en extra-scherpe stalen messen, kunnen onze robotmaaiers gemakkelijk zelfs de eerste maaibeurt van het seizoen aan wanneer het gras hoog staat.

Robomow is SNELLER*. Uitgerust met bredere maaimessen, werken onze robotmaaiers het maaiwerk in uw tuin veel sneller af, waardoor u meer tijd hebt om te genieten van uw tuin.

Robomow betekent KANTEN. Met zijn unieke Kanten modus en messen die tot aan de kanten van zijn onderstel komen, werkt Robomow ook de kanten van het gazon af, zodat u dit niet met de hand hoeft te doen.

*Alle vergelijkingen werden gemaakt met vergelijkbare modellen robotmaaiers van de concurrentie, ontworpen voor tuinen van gelijkaardige grootte.

Labels

robotmaaier, grasmaaiers, robomow, grasmaaier, honda grasmaaiers, honda grasmaaier, robot grasmaaier, viking grasmaaiers, automower, elektrische grasmaaier, automatische grasmaaier, grasmaaier robot, grasmaaier kopen, robomow rl2000, robotmaaiers, benzine, grasmaaier, robotgrasmaaiers, robotmaaier test, bosch robotmaaier, grasmaaier te koop, robomow city 120, gazon maaien, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language