Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

Kverneland-EG-LB_width500Ploegen zijn een belangrijke factor geworden in het voordeliger maken van grondbewerking. Voor de noodzakelijke sterkte en duurzaamheid als ook voor het werken in de lastigste omstandigheden wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment ploegen op maat van uw noden en uw traktor. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Kverneland

Kwalitatief goede producten, actieve productontwikkeling en effectieve productieprocessen zijn de redenen waarom het Kverneland merk een van de meest bekende en gerespecteerde merknamen op de markt is. Het merk draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering met betrekking tot zowel kosten als opbrengsten..

Met meer dan 125 jaar aan ervaring en ontwikkeling, zijn de producten van Kverneland in staat om aan uw behoeften te voorzien, vandaag en in de toekomst.

Steeno

De naam STEENO is ontstaan door de samentrekking van de naam Vandesteene en de gemeente Otegem, waar alles begon…De grondlegger van STEENO was Remi Vandesteene. Ruim 100 jaar geleden, in 1909, bracht Remi de eerste paardenploeg op de markt alsook de riestermodellen voor paardentractie.

Remi zijn zoon, René, trad al gauw in de voetsporen en ontwierp op zijn beurt de eerst gedragen wentelploeg. Door het gebruik van hoogaangeschreven staalsoorten en door warmtebehandelingen (veredelen), werden kwaliteitsvolle producten afgeleverd.

banner-occasiekrant

Labels

ploegen, ploeg, steeno ploegen, ploeg afstellen, kverneland ploeg, steeno ploeg, tweedehands ploegen, ploeg minitractor, ploegen te koop, 2 schaar ploeg, occasie ploegen, 4 schaar ploeg, kverneland ploegen, tweedehands ploeg, wentelploeg te koop, ploegmachine te koop, kverneland ploeg te koop, te koop ploeg, rondgaande ploeg, slijtdelen ploeg, Limburg, Tongeren, Riemst, Lanaken

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language