Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_138399152 - CopyEen frees wordt gebruikt voor het bewerken van de grond. In tegenstelling tot ploegen vindt er geen kerende grondbewerking plaats, maar wordt de grond door elkaar geroerd.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment motocultoren en freezmachines op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat..

EUROSYSTEMS

Een frees bestaat uit een as, waarop messen, die aan de top zijn omgebogen of haken gemonteerd zijn. Door de ronddraaiende as werpen de messen of haken de grond naar voren tegen een blad waardoor de grond verkruimeld wordt. Zowel de draaisnelheid van de as als de voortgangssnelheid van de machine kunnen veranderd worden. Een hoge draaisnelheid en een langzaam vooruitgaan, geven de fijnste verkruimeling.

GOLDONI

Dé grootste Italiaanse fabrikant én Europese marktleider van 2-wielige trekkers ( of motocultoren ).

HONDA

De betrouwbare alleskunner – Betrouwbaar en krachtig vervullen de Honda tuinfrezen alle werkzaamheden met hun beproefde ééncilinder viertakt OHV- of OHC-motor. Frezen en ploegen, akkerland en grond cultiveren – geen probleem voor de alleskunner van Honda.

LAZER

Een van de grootste spelers op de internationale markt van motocultoren is Lazer. Het gamma van Lazer motucultoren biedt een brede waaier aan machines waarin dat iedereen zijn gading kan vinden binnen. Werkt u in de tuin uit hobby of beroepsmatig, wanneer u een kijkje neemt in onze on-line catalogus zal u zich er kunnen van gewissen dat u de voor u geschikte motoculteur binnen het gamma kan vinden.

Labels

frezen, freesmachine, bovenfrees, tuinfrees, frees, draaien en frezen, freesmachine huren, draai en freeswerk, freesmachines, frezen grond, frezen, Limbrg, Tongeren, Lanaken, Riemst, Bilzen

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language