Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_140536009 - CopyEen meststrooier of mestverspreider wordt gebruikt om stalmest, compost of voederresten over het bouw- of grasland te verspreiden.

De meststrooier wordt door een trekker voortgetrokken. De schoepenas aan de achterkant en de bodem van de meststrooier worden aangedreven via de aftakas van de trekker. De bodem van de wagen wordt naar achteren geduwd. Daardoor wordt de inhoud van de meststrooier tegen de schoepenas aangedrukt. Doordat deze zeer hard ronddraait wordt de mest over het land verspreid.

Geurts H. & Zn biedt u het assortiment mest-en zoutstrooiers op maat van uw bouw-of grasland. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd topmerken in onze winkel, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

EDIALUX

Producten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek. Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden.

Labels

meststrooier, meststrooier gazon, meststrooiers, vaste mestopslag, meststrooier te koop, Lanaken, Riemst, Bilzen, Limburg, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language