Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

Massey_Fergusson_6490_Dynashift“Machines Geurts” is een van oorsprong familiaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van land- en tuinbouwmachines van diverse merken..

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment landbouwmachines-en gereedschap op maat van uw noden, uw akkers en uw budget. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

banner-occasiekrant

giervat

Giervat – Aalton

Voor de vloeibare bemesting van de akkers is een giervat of een aalton achter de traktor nog steeds de aangewezen manier.

bg

Grasmateriaal

Ontdek de verschillende toepassingen voor uw traktor om uw grasland te bewerken. Voor verdere vragen staan wij u graag te woord op het nummer 089 411 925 of via ons contactformulier.

grondmateriaal

Grondmateriaal

Ontdek de verschillende toepassingen voor uw traktor voor de grondbewerking. Voor verdere vragen staan wij u graag te woord op het nummer 089 411 925 of via ons contactformulier.

attrezzo3

Hefmast

De hefmast of palletvork is ideaal voor het hanteren van allerlei omvangrijke of in zakken verpakt materiaal, van meststoffen tot zaden en veevoeder.

houtmateriaal

Houtmateriaal

Voor het verwerken van bomen en hout zijn er de nodige mechanische oplossingen voorradig om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

thumb_828__product_large

Karren

Ontdek de verschillende karren en toepassingen voor uw traktor voor allerlei doeleindes. Voor verdere vragen staan wij u graag te woord op het nummer 089 411 925 of via ons contactformulier.

thumb_landbouwa

Knikladers – Verrijkers

Als antwoord op de groeiende behoefte in de land-en tuinbouw om krachtenverslindende handenarbeid te vervangen door licht machinewerk kwamen de knikladers – verrijkers.

schrikapparaten

Scheer-en Schrikapparaten

Een elektrische afrastering functioneert als een kringloop. Bij diercontact vloeit er een stroom, via de bodem naar de aarding terug naar het apparaat.

1084674877511d172b8d47e

Sneeuw-en Grondschuiven

Vooral in strenge winters als er veel sneeuw moet worden geschept en geruimd, zijn de sneeuwschuiven een handige hulp. Daarbij kunnen ze door het jaar ook nog eens ingezet worden voor andere taken.

sproeier

Sproeiers

De sproeier achter de traktor is een vast gegeven bij het kweken van gewassen. Om enigszins een positieve invloed te hebben op een vruchtbare oogst, is het besproeien van de gewassen vaak de oplossing bij uitstek.

meststofstrooier

Strooiers

Ontdek de verschillende strooiers en toepassingen voor uw traktor voor allerlei doeleindes. Voor verdere vragen staan wij u graag te woord op het nummer 089 411 925 of via ons contactformulier.

MF7600 en MF2100

Traktoren

Een tractor (Latijns voor trekker) is een voertuig dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, maar nu ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. Het woord tractor is een algemene omschrijving voor een voertuig dat iets dat geen eigen aandrijving heeft, kan trekken, duwen of slepen.

tractor-toebehoren

Traktoren Toebehoren

Ontdek de extra toepassingen voor uw tractor aangaande grondbewerking, transport, weide-onderhoud,… met de frontgewichten, frontladers en frontliften.

10374377_transportbak1

Transportbak

Een transportbak voor uw tractor is zeker geen overbodige luxe wanneer u regelmatig iets dient te transporteren van punt A naar punt B. In de mate van de afneembaarheid is dit vaak makkelijker dan het aanhangen van bv. een platte wagen.

voerbakken

Uitkuiler – Voerbakken

Voeding en dus ook de voerbakken of voederbakken zijn een belangrijk onderdeel bij het managen van de veestapel. De moderne voederbakken en uitkuilers zijn beslist de moeite om te bestuderen.

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language