Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_126466463 - CopyMotiveer u zelf met goed tuingereedschap om in uw tuin te werken. Het zit hem vaak in de kwaliteit van uw gereedschap of een klus in de tuin wel of niet op een aangename manier gebeurt. Spring eerst eens binnen in onze toonzaal en laat u adviseren door onze medewerkers. Zij hebben al alles gehoord en hebben daarom zo goed als altijd een pasklare oplossing.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment tuingereedschap en ander klein materiaal op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze professionele service en advies op maat.

ARS

ARS staat al jaar en dag bekent als het meest exclusieve en hoogwaardige tuin-gereedschap voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier. ARS verenigd kracht, souplesse en functionele schoonheid in haar producten. ARS, beter bestaat niet!

FELCO

Dankzij de “Groen” serie heeft FELCO professionals in de tuinbouw een uitgebreide keuze te bieden, in welke sector ze ook werkzaam zijn. Of het nu gaat om snoeien of oogsten, het bijsnoeien van bomen en struiken, er is een FELCO voor iedere wijnproducent, hovenier en fruitteler. Hoeftangen zijn geliefd onder geiten- en schapenfokkers. De “Groene” serie bevat eenhandige snoeischaren, takkenscharen, trekzagen, oogstscharen, messen voor ent- en snoeiwerk en is ontworpen voor zowel veeleisende professionals als hobbyisten.

FREUND

Freund tuingereedschap hand en elektrische direct op voorraad.

GARDENA

Gereedschappen voor tuinonderhoud – Voor een verzorgde tuin is het juiste gereedschap nodig – Of u reeds een aangelegde tuin hebt of u bent met een nieuw project bezig – is er veel voorafgaand werk te doen. Het assortiment GARDENA tuin- en handgereedschap, spades en andere accessoires zullen u helpen uw moestuin en bloemen te onderhouden.

GILLE

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment tuingereedschap van Gille en ander klein materiaal op maat van uw budget en uw tuin.

IN DE ZAAK

Natuurlijk hebben we nog veel meer tuingereedschap in onze toonzaal en magazijnen en is het beslist de moeite om eens binnen te springen en een kijkje te nemen in onze immense voorraad vooraleer u een volgende aankoop pleegt. U kunt rekenen op ons professioneel advies. Graag tot ziens.

Labels

Lorem, ipsum, dolor sit, amet, consectetur, adipisicing elit, sed do, eiusmod, tempor, incididunt, ut labore, et dolore magna, aliqua, Ut enim ad, minim, veniam, quis nostrud, exercitation, ullamco, laboris, nisi, ut aliquip, ex, ea, commodo, consequat, Duis, aute, irure, dolor, in reprehenderit, in, voluptate, velit, esse, cillum, dolore, eu, fugiat, nulla, pariatur, Excepteur, sint, occaecat, cupidatat, non, proident.

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language