Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_103933751 (1) - CopyReinig snel en gemakkelijk opritten, parkeerplaatsen, gangen van stalcomplexen, bedrijfsruimten en dergelijke. Samengevat plaatsen waar het vegen van de vloeren tot de dagelijkse schoonmaakroutine behoort. Door het machinaal vegen met additionele keerborstels is er bovendien minder stof dat wordt opgeworpen, zeker bij gebruik van de grotere veegzuigmachines.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment keerborstels op maat van uw apparatuur en uw oppervlakte. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

DIBO

DiBO is uw schrobpartner! Voor alle vloersoorten en voor alle types gebouwen hebben wij een geschikt model aan een goede prijs/kwaliteit. Smalle winkelgangen? Industrieel bedrijfspand? Ziekenhuisgangen waar je van de vloer moet kunnen eten?

TIELBURGER

Tielbürger biedt u een compleet programma machines voor de tuin en industrie: veegmachines, motormaaiers klepelmaaiers,vertikuteermachines, aanbouwwerktuigen voor zitmaaiers, quads, atv en tweewielige trekkers.

De machines ondergaan minutieuze controles op kwaliteit, werking en duurzaamheid. Alle onderdelen worden speciaal behandeld tegen korrosie. Belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van de Tielbürger producten zijn respect voor natuur en milieu, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Tielbürger garandeert dat onderdelen minimaal 10 jaar geleverd kunnen worden

TUCHEL

Het gamma van Tuchel bestaat uit verschillende veegmachines en sneeuwschilden. Alle borstels (uitgezonderd HKM en Radial) zijn verkrijgbaar met verschillende koppeling zodat het mogelijk is om deze aan de meest gangbare voertuigen ( traktors, heftrucks, enz…).

WESTERMANN

Voor verschillende draagvoertuigen biedt kwaliteitsmerk Westermann uiteenlopende uitbreidingsets – geschikt voor alle situaties en vereisten!

Labels

keerborstel, borstel, varkenshaar borstel, bilzen, spouwen, tongeren, limburg

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language