Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

thumb_410__product_largeOntdek de verschillende karren en toepassingen voor uw traktor voor allerlei doeleindes. Voor verdere vragen staan wij u graag te woord op het nummer 089 411 925 of via ons contactformulier.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment karren op maat van uw noden en uw traktor. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

beestenwagen

Beestenwagen

Als veehouder bent u natuurlijk altijd op zoek naar de meest efficiënte en budgetvriendelijkste manier om uw veestapel te transporteren naar de gewenste bestemmingen. Beestenwagens zijn er in alle soorten en maten.

kipwagen

Kipkar

Dit landbouwvoertuig is een onmisbare schakel bij verschillende stappen in het productieproces. Met een kipwagen kan u ook losse bouwmaterialen vervoeren o.a. zand, grint, gesteenten, grond.

mestverspreider

Mestwagen

Vaste mest rijden wij uit met een Agrimat mestverspreider of mestwagen. Een voordeel van het breedstrooien is dat de mest fijngemalen over een grote oppervlakte verspreid wordt, zodat overal evenveel bemest wordt.

thumb_580__product_large

Platte wagen

Dit landbouwvoertuig is een onmisbare schakel bij verschillende stappen in het productieproces. Een platte wagen kan nog meer dan de andere type aanhangers multifunctioneel worden ingezet.

banner-occasiekrant

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language