Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

chipsDoor vervolgens zelf het snoeihout te versnipperen / hakselen wordt een recyclage-proces op gang gebracht waarbij het groenafval regenereert tot compost, het zwarte goud dat een bron van energie vormt voor nieuw leven.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment houtversnipperaars op maat van uw noden en uw klus. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Sanviro

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment houtversnipperaars op maat van uw noden en uw klus.

Sicma

De nieuwe Sicma houtversnipperaars worden gekenmerkt door een onderscheidend design en een hoge stevigheid. Strikt ontworpen volgens de voorschriften van de Europese Gemeenschap, is het zeker geschikt voor het versnipperen van de houtresten van het snoeien. De eigenaardige grootte van de trechter laat verminderen grote hoeveelheden materiaal zoals dode en groene takken in homogene kleine chips. Het puin van deze chippen operatie kan ‘ecologisch’ gebruikt in de landbouw, tuinieren of voor verwarming zijn..

TS

Het toonaangevende merk op de Europese markt op het gebied van mobiele houtversnipperaars.

Als resultaat van de fusie van twee grote spelers op de markt van de professionele hakselaars: SAELEN Industrie en TÜNNISSEN kan het nieuwe merk TS INDUSTRIE™ bogen op meer dan 130 jaar ervaring en passie en meer dan 10.000 verkochte hakselaars.

Labels

hakselaar, papierversnipperaar, hakselaar huren, houthakselaar, hakselaar kopen, hakselaars, hakselaar te koop, eliet hakselaar, papiervernietiger, viking hakselaar, verhakselaar, hakselaar eliet, houthakselaar te koop, tweedehands hakselaar, hout hakselen, houthakselaar tweedehands, houthakselaars, Limburg, Tongeren, Riemst, Lanaken

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language