Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

houtmateriaalVoor het verwerken van bomen en hout zijn er de nodige mechanische oplossingen voorradig om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment houtmateriaal op maat van uw noden en uw budget. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

jbm-super-80

Houtklievers

Veelal wordt de houtkliever hydrolisch aangedreven en in de meeste gevallen aan een tractor bevestigd. Er zijn houtklievers in alle maten en gewichten.

chips

Houtversnipperaars

Door vervolgens zelf het snoeihout te versnipperen / hakselen wordt een recyclage-proces op gang gebracht waarbij het groenafval regenereert tot compost, het zwarte goud dat een bron van energie vormt voor nieuw leven.

Tab03_SC252_Action1_lo

Stronkenfrezen

Afhankelijk van hoe diep u de wortels en stobbe wilt verpulveren, kunt u kiezen voor een sterke en grote of kleinere machine. Met een grote stronkenfrees kunt u de stronk en wortels tot een meter diep bereiken.

banner-occasiekrant

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language