Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_138384170 - CopyEen houtkliever of ook wel houtklover genoemd is een machine om houten blokken of stammen in stukken te splitsen. Er bestaan houtklievers om enorme stammen te klieven maar u kunt ook een houtkliever op de kop tikken om kleine stammen te klieven.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment houtklievers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

PICKPINE BELL

De houtklovers van Pick Pine Bell zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, voor particulier tot …

SILOFARMER

Van het lichte tot het echte zware werk. De expert op het gebied van houtklovers. Hoogwaardige houtklovers tegen een super prijs-kwaliteitverhouding!

WOODLINE

WOODLINE is een op en top Italiaanse houtklieverfabrikant – met reeds 30 jaar terreinervaring – die blijvend research verricht naar technische innovaties.

Het gamma WOODLINE houtklovers wordt opgesplitst in 3 categorieën namelijk de modellen met elektro-aandrijving, modellen met brandstofaandrijving én de modellen met traktoraandrijving. Daarnaast is er eveneens keuze uit machines met vertikale en/of horizontale kliefpositie.

Labels

houtkliever, kliefmachine, houtklievers, houtklover, hout klieven, kliefmachine te koop, houtkliever te koop, kloofmachine, houtklover maken, houtklover te koop, kloofmachine huren, houtkliever huren, houthakselaar te koop, houtklovers, kloofmachine kopen, kloofmachine te koop, houtkliever zelf maken, houtkloofmachine, houtkliever tweedehands, houtkliever te huur, kliefmachine te huur, houtkloofmachine te koop, houtkliefmachine te koop, kliefmachines te koop, houtklievers tweedehands, houtklievers te koop, houtsplijter te koop, tweedehands houtklievers, Limburg, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language