Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

20130407151035_4Veelal wordt de houtkliever hydrolisch aangedreven en in de meeste gevallen aan een tractor bevestigd. Er zijn houtklievers in alle maten en gewichten.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment houtklievers op maat van uw noden en uw traktor. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van het topmerk Silofarmer, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Silofarmer

Labels

houtkliever, kliefmachine, houtklievers, houtklover, hout klieven, kliefmachine te koop, houtkliever te koop, kloofmachine, houtklover maken, houtklover te koop, kloofmachine huren, houtkliever huren, houthakselaar te koop, houtklovers, kloofmachine kopen, kloofmachine te koop, houtkliever zelf maken, houtkloofmachine, houtkliever tweedehands, houtkliever te huur, kliefmachine te huur, houtkloofmachine te koop, houtkliefmachine te koop, kliefmachines te koop, houtklievers tweedehands, houtklievers te koop, houtkloofmachines, houtsplijter te koop, Limburg, Tongeren, Riemst, Lanaken

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language