Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

VIC_Andex_844_0018.jpg_width500Enkele harken, harken met middenafleg, dubbele harken met zijafleg, gedragen schudders, getrokken schudders, getrokken schudders met carrier, …

Geurts H. & Zn biedt het assortiment harken van Vicon op maat van uw budget en uw akkers. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze professionele service en advies op maat.

Vicon

Vicon – specialist bij uitstek – treedt op als aanbieder van op de praktijk toegespitste producten en diensten op het gebied van ruwvoederwinning en kunstmeststrooiers. Meteen vanaf het wereldwijde succes van de eerste innovaties zoals de acrobaat en pendelstrooier is het herkenbare logo van Vicon synoniem geworden voor een kwaliteitsmerk met een uitgebreid pakket hoogwaardige capaciteitsmachines.

In de afgelopen jaren heeft Vicon – op alle gebieden – méér nieuwe en innovatieve producten gelanceerd dan ooit tevoren. Bij een vervanging van bijna 70% van het productaanbod sinds 2006 lag het tempo van productvernieuwing in het recente verleden op een ongekend hoog niveau. Hiermee staat het bedrijf garant voor een van de meest uitgebreide en aantrekkelijke leveringsprogramma’s, en dat alles onder paraplu van het merk Vicon.

banner-occasiekrant

Labels

harken, hark, ronstan, harken catalogus, harken overloop, hark antaris, acrobaat hark, harken beslag, harken nederland, harken blocks, vicon hark, gras harken, harken blokken, hark kopen, stijve hark, Limburg, Tongeren, Bilzen, Spouwen, Riemst

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language