Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

grondmateriaalOntdek de verschillende toepassingen voor uw traktor voor de grondbewerking. Voor verdere vragen staan wij u graag te woord op het nummer 089 411 925 of via ons contactformulier.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment grondmateriaal op maat van uw noden en uw traktor. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

Kverneland-NG-M-101-serie_width500

Egge – Rotoreg

De rotoreg egaliseert de grond en verkruimelt de aardekluiten. Dit landbouwtuig zal uw terrein perfect vlak maken in 1 of 2 werkgangen.

bee9c89875d088043d03e0a20135f8a5

Frees

Maak gebruik van een frees voor een optimaal klaargemaakt zaaibed voor een goede opkomst en snelle ontwikkeling van het gewas en voor maximale opbrengsten.

Untitled-3

Kultivator – Bic

Een cultivator of tandeg is een gereedschap met kromme tanden om de grond los te maken en het onkruid te bestrijden. Ook wordt er vaak een stoppelbewerking van graan- en maïsland mee uitgevoerd.

Kverneland-EG-LB_width500

Ploegen

Ploegen zijn een belangrijke factor geworden in het voordeliger maken van grondbewerking. Voor de noodzakelijke sterkte en duurzaamheid als ook voor het werken in de lastigste omstandigheden wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken.

Actiroll-en-Actiroll-HD-Rollen_width500

Rol

De rol is veelzijdig in gebruik, voor slakkenbestrijding, aandrukken van graangewassen en zaaibedbereiding.

zaaimachine Maschio_Alliante_foto_750

Zaaimachine

De nieuwe generatie zaaimachines vormen het resultaat van tientallen jaren ervaring in zaaitechniek. Het devies luidt: beter, handzamer, eenvoudiger, nauwkeuriger en robuuster.

banner-occasiekrant

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language