Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_111904025 - CopyNet zoals iedere Belg geboren is met een baksteen in zijne maag, heeft ieder huisje zijn tuintje en zijn gazon dat wekelijks gemaaid moet worden. Gun uzelf de juiste grasmaaier voor uw wekelijkse taak en laat u adviseren door één van onze medewerkers.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment grasmaaiers op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.


HONDA

Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme zorgt voor een perfect maairesultaat. Het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken.

MOTEC

MOTEC machines zijn voor veeleisende tuinliefhebbers en professionals de ideale keuze. Zij bieden een hoge betrouwbaarheid, zijn robuust en hebben een lange levensduur.

ROVER

Rover staat bekend om haar duurzame cirkelmaaiers met een krachtige motor. Ze worden standaard geleverd met een stevig chassis en stevige kogelgelagerde wielen. Daarnaast zijn alle maaiers uitgerust met het gepatenteerde mulchingsysteem. ROVER word gemaakt in Australië. Al 65 jaar is er aan deze machine gewerkt en wordt het basisontwerp nog altijd verbeterd.

VIKING

Met de betrouwbare VIKING grasmaaiers wordt het tuinonderhoud gemakkelijk en veilig. VIKING grasmaaiers zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te onderhouden. Met VIKING heeft men steeds het gevoel een goede keuze gemaakt te hebben. Naast de klassieke grasmaaiers behoren tot het VIKING assortiment ook de gepatenteerde multimaaiers, die naar keuze om te maaien of te mulchen ingezet kunnen worden..

WOLF

Wolf grasmaaier is een bekend Duits grasmaaier merk. Wolf heeft zich naast het ontwikkelen van grasmaaiers toegelegd op innovatieve tuintechnieken.

Wolf ontwikkelde ook als eerste in Europa, in 1953, een grasmaaier met draaiende messen. Wolf probeert met de grasmaaier ook vandaag de dag nog innovatief te zijn. Zo kwam Wolf in 2003 met een grasmaaier die werkt op brandstofcellen en waterstofbasis. Het populairste model van de Wolf grasmaaierserie is de HYBRID POWER. Hiermee won Wolf de Gouden Garden Award in 2008. De HYBRID POWER gebruikt een beschermde techniek van accu en elektriciteit wat baanbrekende resultaten bewerkstelligt. Wolf grasmaaiers staan voor Duitse kwaliteit en innovativiteit.

Labels

grasmaaier, grasmaaiers, zitmaaier, wolf garten, tuingereedschap, honda grasmaaiers, tuinmachines, grasmachine, zitmaaiers, robotmaaier, grasmachines, zitmaaier te koop, honda grasmaaier, robot grasmaaier, gras maaien, grasmaaiers honda, viking grasmaaiers, elektrische grasmaaier, grasmachine kopen, tweedehands zitmaaier, grasmachine honda, grasmaaier honda, automatische grasmaaier, kooimaaier, honda zitmaaier, grasmaaier robot, Limburg, Tongeren, Riemst, Bilzen, Lanaken

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language