Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

Voorbouw_Zuidberg_fronthef_John_DeereDe frontlift of fronthef is een extra gedeelte dat aan de voorzijde van een tractor bevestigd wordt met als doel zaken op te liften en te verplaatsen.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment frontliften (ook fronthef genoemd) op maat van uw noden en uw budget. Maak uw keuze uit ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van de topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

HYDRAC

HYDRAC werd in 1966 opgericht door Josef Puehringersen toen hij 27 jaar oud was. In hetzelfde jaar begon hij samen met 4 werknemers aan de nieuwe vorm van de afneembare HYDRAC frontlift. In een zeer korte tijd werd zijn idee om de frontliftgemakkelijk afneembaar te maken een internationale hit.

ZUIDBERG

Zuidberg Frontline Systems B.V. is gespecialiseerd in (co-)engineering, ontwikkeling en productie van innovatieve fronthefsystemen voor vrijwel ieder tractormodel.

Zuidberg Frontline Systems is wereldwijd marktleider en levert aan trekkerfabrikanten, importeurs en landbouwmechanisatiebedrijven over de hele wereld.

Labels

frontlift, Bilzen, Spouwen, Limburg, Tongeren, Lanaken

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language