Land-en Tuinbouwmachines | Riemsterweg 242, Spouwen (Bilzen) – Tel. 089 411 925

shutterstock_148840478 - CopyU heeft uw domein of huistuin gedecoreerd met verschillende heggen en buxussen. Dit dient op regelmatige basis gesnoeid te worden om zijn optimale vormen en tuinarchitectuur te behouden.

Geurts H. & Zn biedt u een ruim assortiment buxus-en haagscharen of heggenscharen op maat van uw budget en uw tuin. Maak uw keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde topmerken, rekening houdend met de nazorg en met correcte garanties. U kunt rekenen op onze rijke ervaring, professionele service en advies op maat.

GARDENA

Gemakkelijk en efficiënt heggen snoeien – In een grote, maar ook in een kleinere tuin betekent een elektrische heggenschaar aanzienlijk minder werk. De elektrische heggenschaar en de accu-heggenschaar van GARDENA zijn krachtige gereedschappen die bijdragen aan een optimaal snoeiresultaat.

METABO

Work. Don`t play – Elektrisch gereedschap voor de professional.

PELLENC

Voor het onderhoud van heggen, parken, tuinen en sierbomen levert Pellenc de krachtige, lichte en stille Helion heggenscharen voor professioneel gebruik. Of het nu het steelmodel, het universele of het telescopische model is, Helion heggenscharen betekenen altijd een verbetering van de werkomstandigheden. Door de revolutionaire 1.200 W, door Pellenc ontwikkelde, motor zijn ze buitengewoon licht.

STIHL

STIHL heggenscharen, heggensnoeiers en hoogsnoeiers zijn echte specialisten overal waar u ze nodig heeft. STIHL heggenscharen zijn speciaal ontworpen voor het park-en landschaponderhoud en grote privéterreinen. De STIHL heggensnoeiers zijn door hun grote reikwijdte de ideale aanvulling op de klassieke heggenscharen. Met de STIHL hoogsnoeiers kunt u vanaf de grond gemakkelijk en veilig takken zagen. De nieuwe STIHL elektrische heggenscharen en -snoeiers voor gebruik rond het huis overtuigen door een optimaal vermogen, weinig lawaai en zonder schadelijke uitstoot.

WOLF

De heggenschaar kan elektrisch zijn of een benzinemotor hebben. Voor het bijhouden en knippen van heggen met kleine stammen in de buurt van woonhuizen, ook op moeilijk te bereiken plaatsen, wordt geadviseerd de elektrische modellen met een vermogen van 450 en 600 watt te gebruiken, die soepel en gemakkelijk hanteerbaar zijn en weinig lawaai maken. Voor werkzaamheden aan heggen met een grotere stam, ook op grotere percelen, wordt geadviseerd een heggenschaar met benzinemotor te gebruiken, met één of twee messen en met een cilinderinhoud van 25 cm3, die behalve dat ze hoge prestaties leveren, ook praktisch en functioneel zijn.

Labels

haagschaar, heggenschaar, heggenschaar benzine, heggenschaar stihl, haagscharen, heggeschaar, elektrische heggenschaar, benzine heggenschaar, heggenscharen, elektrische haagschaar, stihl heggeschaar, heggenschaar op steel, haagschaar benzine, haagschaar op steel, stihl heggenschaar benzine, heggenschaar elektrisch, heggenscharen stihl, benzine haagschaar, haagschaar stihl, heggeschaar benzine, heggenscharen benzine, heggeschaar op steel, stihl heggenschaar prijzen, heggescharen, elektrische heggenscharen, beste heggenschaar, heggenschaar prijzen, benzine heggenschaar stihl, elektrische heggenschaar huren, stokheggenschaar elektrisch, motor heggenschaar stihl, Lanaken, Riemst, Bilzen, Tongeren, Limburg

Deel deze info via
Ontvang als eerste ons laatste nieuws

Vind ons op Facebook
Choose your language